Turisthotellet


Salsa Baby

I går kveld var det Spanish Night. Jag stod och räknade minuterna tills mitt pass var slut, så jag kunde springa hem, ta på mig snyggaste outfitten och joina festen.  Alla anställda var här, och mycket utomstående folk för att vara här (dvs typ 20 pers).

Fick en kärleksförklaring av Daniel, blev bokstavligt talat carried away av kubanen till dansgolvet för lite salsa, och var uppe waaaaaaaaaay too late. Bestämde mig i förväg att gå och lägga mig klockan 01. Men det blev snarare vid 03. Sen satt Jimmy med en whiskyflaska i våran soffa och filosoferade, så sova kunde jag ju inte heller så värst mycket.

Majoriteten av kvällen spenderades med antingen Daniel eller Joseph, australiensaren. Taskigt läge att han har bott här i 3 veckor, och först sista veckan inser han att folket som jobbar här är ett skönt gäng.

Skojade när klockan var sent att han skulle komma ner med kaffe till mig klockan sju - så ploppar han fram bakom eldstaden när jag precis börjat mitt pass. Stackars. Trodde inte han skulle gå upp i sympati. Dom är inte egoistiska iallafall, dom där australiensarna/sydafrikanerna. Skickade honom i säng igjen.

Igår kveld var verkligen trevligt. Riktigt koselig stund hade vi.
- Akkurat!

Tänkte gå och sno lite vattenmelon.

But thats it for now (hahaha när jag skrev det så ändrade word ”but thats” till “butt hats”)

Butt hats,
Lolah


Lördag 21

I dag har jag suttit och snackat med australiensare/sydafrikan i typ en timma. Tjuvkikade på hans profil och stod att han var australiensare, och bad en tyst bön att han skulle komma från Melbourne, för då kan lirka ut honom way to get in ! :O Satt och tände ljus och han kom förbi och undrade ironiskt om jag hade kul, haha. Efter lite snack frågade jag om han var från Australien. Fick då reda på att han var född i Sydafrika men bor i Australien. Och var, you might ask? Melbourne J BINGO!. Och inte nog med att jag fick massa tips om Australien och Melbourne, så fick jag se bilder från Kapstaden och tips på vart man skall åka for the good stuff. 

Joe hette han. Steken var äcklig. Så nu skulle han upp och äta choklad istället. Och så pratar han precis som Chris, även om han inte borde eftersom han inte är amerikan. Det är jobbigt för nu har jag drömt om Chris varje natt i 2 månader. IM HAVING CHRIS BECK WITHDRAWAL L

Hepp och depp. 


Favoriterna

Checka in våra favoritreklamer. Något ska dom väl vara bra för. Dom där norrmännen.

http://www.youtube.com/watch?v=5OqYn_c81lE

http://www.youtube.com/watch?v=wtRs8Sn2kMs

http://www.youtube.com/watch?v=LAUtNEd1IK8

http://www.youtube.com/watch?v=qngM8WHsXYg


IM HAVING CHRIS BECK WITHDRAWAL!!!!!!!!

Chris Beck säger: ahah, i'll run into someone from hamilton even someone that you didnt know and i'd be like "REMEMBER LOLAH??" theyd be like yeah the girl from swe... OH no way!! you got to see her in sweden?? thats sooooo coool!!" haha

Ŀσlαђ☮♥ säger:
 hahaha   crazy how people remembers me?

Chris Beck säger:
 um yeahhh! youre the really nice pretty girl from sweden! haha
 still the nicest girl i think i've ever met btw. so proud to say youre my twin
  

Ŀσlαђ☮♥ säger:
 sooo, u still thinking about a party when i get there? 

Chris Beck säger:
 haha yeah. idk if our house is big enough to fit the millions of people that would be there though!! 

RSS 2.0