Kaoz.

Igår var Sara på ett Lambourghini-event men jag åt middag ute med M, och sen träffades vi på W med Rock och E. Dansade och pratade, skönt att vara på en lounge och inte en högljud klubb för en gångs skull. Träffade en sauriarab med afro haha, det var kul. 
Ni trodde väl inte att vi skulle låta hela resan gå utan lite obligatorisk dramatik? There was plenty last night. Och jag tror att jag bröt mot någon oskriven regel när jag tog emot drinkar av en annan kille än den jag kom dit med haha. Blev bjuden till segling i Karibien av E och till Hawaii med M haha. Synd att man har jobb att åka hem till. 
 
Dagens ord från J: thirsty. 
 
Nu ska vi köpa mat och grilla på taket! Det är så sjuuukt varmt här just nu, som i Vegas, så kvällarna är helt underbara!
 
 

Beneath the heating sun

Igår kväll var vi och åt middag med Pete på The grove. Sedan åkte vi till Saddle Ranch där M brukade vara chef och så gjorde vi egna S'mores i elden ute på altanen. Härlig kontrast att sitta med marshmallow mitt på Sunset. Efter det gick vi hem till hans kompis som är musiker och skådis och han hade gjort en houselåt som jag och sara ska försöka göra texten till haha. Vi får väl se hur det går med det... Sen var vi hemma vid 06 på morgonen som vanligt... 
 
Under dagen har vi varit på Six Flags för Saras syster hade ordnat gratis seasonpasses. Det var typ 45 grader varmt och folk svimmade till höger och vänster, lite läskigt... Nu ska vi göra oss iordning för kvällen! Ska nog på Throwback Thursday med gammal 90-tals hiphop och sånt fint!
 
Utsikt från taket
 
Grilla s'mores 
 
Six Flags med Pete och Jarred
 
La chica con bunda!
 

Där har vi den!

 
 
 Ni vet att jag berättade att vi var i Rock Jacobs filmstudio och kollade när de arbetade och var först i världen att se den nya musikvideon, t o m innan artisten själv sett den eller någon annan alls för den delen? Den släpptes idag och redan på förstasidan på Youtube! Kul! Overkligt att se den helt klar nu när de är klara, sist satt de med lite color correct osv. Han vill att vi ska med ut och fira över frukost haha, vi får se!
Tomt i lägenheten utan Meeks och Paryzz. 

Some nights

Igår åkte vi bara till D och kollade på film tills typ 6 på morgonen. Idag åkte vi till Santa Monica för att fixa lite och efter att ha fastnat i trafiken så fick vi skynda oss jättemkt till middagen på Echi Sushi med Ds vänner. Bl a var producenten för Oblivion med Tom Cruise och nästa års Hercules med The Rock där och visade mig backstage bilder. Sedan åkte vi till Bootsy och träffade M och stötte in i min sugardaddy från hillsen som jag försökt undvika. Haha. Jag dansade med några marionettdockor haha! Sedan åkte vi hem hit och packade och nu har Mika och Parya åkt till flygplatsen. Saknar er!! Imorgon ska M ta ut oss på frukost och sedan ska vi försöka komma iväg till Six Flags. 
 
Fick en massa rosor men vägrade ta emot typ 50st så plockade de finaste bara till mig o tjejerna
 
D löser parkering
 
Ragg
 
 
Mika tar skift nummer två och sover med Rockee
 

Home again

Vaknade och åt snabbmat till frukost (MURICA) och rörde oss sedan hemmåt. Lite segt för killarna hade ordnat gratis VIP-pass till EDC till oss. Men men. Medan jag och Sara hämtade bilen satt de andra och planerade sina framtida liv tillsammans. Rena rama äktenskapen redan. Pang på rödbetan. Fick ett Oreo-klätt äpple av D också som vi ska smaka på.

Tack Vegas!

Mika gör en poncho av kjol. Kallt i LA jämfört med Vegas.

 

Spontaneous Saturday

Lördagen skulle vi egentligen åka hem, men hamnade visst på Daylight igen med Saras kompis Vick och såg Skrillex. Gryyyym. Träffade två svenska killar och ett jättekonstigt bord från New York. En av de svenska killarna försökte övertala mig att en av dem vid det bordet var Skrillex, but honey I know my Sonny. Sedan åkte vi hem till Vick för att göra oss iordning eftersom vi nu var hemlösa haha. Efter att vi åkt och ätit middag så letade vi efter hans hus igen i typ en timma för det området var som en labyrint, och så var man tvungen att akta alla osynliga barn…

 

Sedan drog vi till XS för vi var uppskrivna på Steve Angellos gästlista så vi fick vara vid borden på scenen, och Avicii hade bordet bredvid.  Och Angello var helt okej. Gud vad roliga saker man skulle kunna sälja till skvallerpressen alltså. Han ville iaf ha med Mika och Sara på sin efterfest och hans manager försökte sig på en liten stöt på mig. Var där med några riktiga idioter dock så vi kände inte för att dra med på efterfesten.

”Men vi drar hem då!”

”Vart då hade du tänkt?”
Haha. Vi festade till soluppgången typ kl 08 och såg helikoptrarna från EDC flyga tillbaka in över staden. Sedan skulle vi hem och sova hos D men först skulle vi hitta vår bil. Lättare sagt än gjort när Wynn och Encore ser likadana ut. Vi letade så sjukt länge hahha. Bilen gjorde kaoz med oss, gömma sig i fel hotell sådär. Sen gick vi alltså till Venetian och däckade på deras soffa. Mika fick sina skor putsade på vägen också haha.


Sen dök L.A-fasoner upp igen. J ville att Mika skulle säga vilken bild som var bäst av 2st han tagit på EDC. Dagen efter upptäckte vi att det var ju för  att bilden är med Paris Hilton men det var det ingen som såg haha så fail på lille J-bubben.

Röwligt.

 

 

I don't care, I love it

Fredagen började vi på klubben Daylight med poolparty och en ”Margareta” till frukost. Sedan gjorde vi oss iordning och åt middag på Gordon Ramsays restaurang där en morot såg ut som en tumme. Skulle vara kul att få skrika lite på honom och undra vad fan grejen var med tummen liksom.

 

Sedan drog vi till Hakkasan på MGM och träffade J. De hade ett grymt bord nere vid dansgolvet så man var precis framför scenen när Tiesto spelade. Jag och Mika stod och dansade på ett podium och blev filmade för något haha. Och så hade Mika bra utgångsläge för att ha ögonsex med Tiesto. Många slängkyssar åt båda hållen där alltså.
Efter Hakkasan drog vi till Light igen för de hade bord där också, så vi kom dit typ kl 04 när klubben nästan var tom – vilket var asgött! Sara höll på att döda en brud i partybussen också som kastade rosenblad på mig till sitt försvar.

 

Efter Light tog vi limo med massa asians och en blaisan till Encore för efterfest i deras penthouse. Sjukt rum alltså, med massagerum och grejor. Hade inte tackat nej. Bland annat så var direktören för Blizzard där (som typ gör WoW-karaktärerna) och någon filmproducent som snackade om 2015 storfilm de skulle börja planera i januari. Drog hem typ 07 när solen var uppe igen och badade i vår jacuzzi med alldeles för mycket skum så det blev översvämning. Rutinerat.

 

”Clearblue är så jävla bra” tycker Mikaela. Fast Clearblue och Cleareyes är ju inte riktigt samma sak va… 


What happens in Vegas....

Första kvällen bestämde vi oss att gå till LIGHT som ligger i hotellet Mandalay Bay. Vi fick gå före kön som folk stått i i typ 3 timmar så vi var sådär populära haha.

Träffade Tyra där inne och blev även bjudna till ett bord som en kille som hette Rich hade. Världen tråååkbord, asstela och dessutom smsade han på natten om Parya gillade ”american rich”. Kapitalistsvin, som jag brukar säga? Möjligtvis.

 

Däremot träffade vi ett skönt gäng från Chicago som firade sin brors 21 års dag och deras pappa Big Stu var med och festade. De skulle överraska födelsedagsbarnet med helikopterride till EDC dagen efter, och jag måste säga att jag är förvånad över att jag lyckades bevara den hemligheten hela natten. Ni känner ju mig, skvallerkärringen.

 

Nicky Romero spelade den kvällen så det var kul att se han igen. Riktigt grym är han!

Sedan träffade vi D kompis M ”den rika kinesen” (som Sara vid upprepade tillfällen uttryckte det) som hade bord nere på dansgolvet. Efter klubben gick vi med honom till kasinot och spelade lite. Vitsen med att lägga 500 dollar för att några svenska tjejer ska få prova på att spela lite kommer jag nog aldrig förstå, men kul var det! Han hade vunnit 3000 dollar innan på kvällen så han gick nog plus ändå. Asiater ni vet, bra på matte. Mika gick i alla fall plus 70 dollar på rouletten! We got a winner!

 

 

 


In the desert

Aiiiiight. Nu kommer alla Vegas inlägg här på raken. Det är okej om ni slutar läsa pga krydd och attityd, men vi kör på ändå. Haters gonna hate. SKÄMTADÅ.

 

Som sagt så fick vi låna vit skokrämfärg av några på en bensinstation mitt i öknen och skrev ”Swedish House Bitches” där bak och även vårat gemensamma nummer på ena rutan (eftersom det inte är kopplat till något namn eller adress) vilket ledde till lite roliga smskonversationer från EDC-människor bland annat ”Goon Boys” och några i en röd bil som vi körde om hela tiden.

 

När vi kom fram så frågade vi snällt om en uppgradering i receptionen och fick en petite suite med jacuzzi och fin utsikt över poolen och drog ner till poolen ASAP mannen. Var ashungriga och jag och Mika gjorde vårt sämsta köp hittills: en förrätt för 23 dollar som inte var riktigt som andra förrätter i USA som är lika stora som en vanlig portion, utan typ 3 tuggor, bokstavligt talat. Men gött var det. Hummertacos alltså. Tips på den.

 

Sedan drog vi ut lite längs strippen och mötte Nick Hogan på vägen som fick panikblicken när han såg Mikaela haha. Köwwl. 

 

Min typ av humor.

 

 


Vegas Baby



Just reached Vegas and got upgraded to a suite!

Vegas baby



Pimp my ride! Ledde till roliga smskonversationer on the road

Too good to be true?

Jag har inte velat säga något om detta för ville inte jinxa det men, men., det sket sig nu tyvärr ändå. Harold erbjöd en resa till Vegas förra veckan i ett privatjet litesådär spontant på en torsdagkväll. Men vi tänkte att ”gud så bra, vi ska ju ändå till Vegas nästa helg så då kan vi flyga!” Men nu ska Harold på Kendrick Lamas födelsedagsfest så han kan inte åka till Vegas denna helgen med oss. Så nu gick vi miste om privatjet men festen är på lördag så vi kanske hinner tillbaka till den, haha! (Hoppas jag inte jinxar den nu bara för att jag skrev det nu haha) Men typ alla vi känner ska ju till Vegas så det blir nog ganska fett ändå. Roadtrip style! Men fatta vad fräckt det hade varit… Bara grejen att man kan sitta att seriöst diskutera hurvida vi skulle åka till Vegas eller inte med privatjet och stryka alla planer vi hade, bara den grejen. Man känner sig väldigt långt bort från Västtrafik och filmjölk. That shit just don’t happen.

 

 Imorgon kör vi! WOOH!

 

 ”How do you know Kendrick?”

”Oh, you know, mutual friends. Sean Kingston”. Haha. 

 

Lite blandat från veckan som gått

 
 

Hurry up, we're dreaming

Idag var vi först i Manhattan Beach och solade. Alla somnade på stranden, så gött! Var en helt perfekt stranddag. Sedan åkte vi till Santa Monica med vår förvirrade GPS. "Gör om rutt, gör om rutt" hela tiden hahaha. Var även en kille på vägen dit som körde motorcykel som var helt dum i huvudet. Han måste ha varit på droger och trott att han var king of the world alltså. Han körde i typ kostym men satt med en hand på höften och tittade snett bakåt på bilarna och  nickade och pekade och åkte sicksack och gungade asmycket. 
 
I Santa Monica åt vi på älskade Chipotle och så shoppade vi lite. Mika blev glad för när Parya letade skor så frågade hon efter barnstorlek så förhoppningen var att Parya skulle klämma ut en unge tillsammans med "D", men ack. Tålamod Miks, tålamod. 
 
Vi var lite lacka idag också för igår blev vi bjudna på en privat konsert med Nicky Romero men såg SMSet försent och vi var ända i Huntington så bajs. Håller tummarna för roliga saker i Vegas på EDC!
 
Även gjort våra naglar idag så jag sitter och försöker skriva detta med ett par riktiga strippernails. Är det Lolah så är det Lolah. Nu ska det duschas och packas inför imorgon och kanske ut en sväng! WOOH!
 
 Huntington
 
 Santa Monica
 
Lite frozen yoghurt går alltid ner
 
Santa Monica pier by night
 

Laddat om batterierna

Igår var vi i Huntington och badade! Så härligt! Träffade även John Henry Marino på stranden, så random! Jag typ "den killen var väldigt lik John" och Parya typ "Men det är ju det!" fast jag var inte säker så vi stod där i typ 5 minuter och stirrade så hans vänner tyckte vi var dumma i huvudet. Men sen gick vi äntligen fram och Parya frågade:
"John?"
"Yeaahh..."
"Henry?"
"Yeaaahh..."
"Marino?"
".... Parya and Lolah?" 
Hahahah! 
 
Sen så åkte vi till Newport och shoppade lite på älskade Fashion Island och sedan tillbaka till Huntington för middag med Ryan och hans vänner. Det var Taco Tuesday där så det var massa stånd och grejer på gatan som en marknad vilket var mysigt. Och kul att träffa Ryan igen, inte sett honom sedan Phoenix! 
 
Här har vi Mika när hon tvättar rutan med vatten och toapapper för vi vet inte hur vindrutetorkaren fungerar. 
"Mika going peepee!"
 

Take me down to earth

Med tre timmars sömn i kroppen beger vi oss mot våra gamla hemtrakter - Huntington Beach! Där ska vi sola, bada, shoppa, träffa Ryan, Allison och Pete och bara chilla lite allmänt. Ikväll planerar vi att gå till någon bar i Venice och ta det lite piano :) Behöver lite down to earth människor. Jag har blåsor och sår på mina fötter överallt, känner mest för att hugga av dem, så ska bli skönt att glida runt i flipflops en hel dag och hoppas att det läker lite!
2010 vs 2013
 

En helt vanlig måndag

En måndagskväll i L.A är precis som hemma. Man myser i soffan och går på gymmet. Fast man får ju byta ut tvsoffan mot soffan i Rock Jacobs filmstudio, och gymmet mot att festa på scenen med Nicky Romero och Avicii. Men ändå, annars är det precis likadant!
 
Vi blev bjudna till Rock Jacobs filmstudio (en av dem) i Santa Monica så åkte dit först och fick kika runt och även smaka på en jättegod ananas tequila. Han hade ju som sagt precis varit i London och spelat in en musikvideo och vi fick se den - först av alla! Inte ens artisten som den är med har sett den! Och så visade dem annat som de gjort, b la The Game/Lil Wayne - My life, M83 - Midnight City och Bon Iver - Holoscene. Hello drömjobb!!!!
 
Sedan drog vi till Create där Nicky Romero spelade och Avicii var där och festade! Vi hade VIP bord uppe på scenen, var väldigt kul att få se hela klubben från deras perspektiv. Och Mikaela blev typ kär i Tim för han luktade tydligen väldigt gott haha. Jag fick ha på mig sandaler idag som en annan hobo för min lilltå är helt fuckad alltså. Hoppas den läker snart!
 
Nu ska vi tjocka oss med Jack in the box och imorgon blir det Huntington! Sjuk kväll - vi som skulle ta det lugnt haha!
 
Nicky Romero
 
Gratis kläder är gött
 
'MURICA
 
Gräddnäsa
 

Woo-girls är vi allihopa

The Jay Leno curse. Vi blev sena idag som förra gången så var bara några personer ifrån dörren precis som sist. Men det var Pitbull och inte Weezy som var där så det gjorde inte så mycket. Vi ska försöka nästa vecka och då kan Gary ordna in oss backstage :) 

Nu har vi handlat och städat och ska åka och göra våra naglar. Jag har smällt i min fot så har ett jack i lilltån som blödde som sjutton så vet inte hur jag ska göra med skor, kan ju inte gå runt i flipflop som en annan hobo. 
 
Ikväll får vi se om vi drar på Nicky Romeo på AV för Darren har ordnat bord, eller om vi drar på filmpremiär med afterparty med Rock Jacobs. Eller chillar och laddar inför morgondagen, vi börjar bli rätt slitna alltså! 
 
"All white party? Vem fan kom på den idén i en värld full av cranberry?!" 
 
A woo-girl: a female who is often found going 'WOOOOOO!' in public. this behaviour is most often exhibited while in the presence of other woo-girls. it is speculated that this is a mating call used to attract men of less than average intelligence.
 
Då har jag framtiden säkrad då! Jesuschrist. 
 

Lovisa vs. Hollywood 0 - 1

Herregud. Vilken dag det var igår! När Jarred kom hem från jobbet imorse och såg mig sa han bara "Hollywood won last night" haha. Först var vi på poolparty på Drai's och badade och festade. Kändes väldigt skumt att gå runt i bikini och högklackat som om man trodde att man var the shit. Men var bara att fake it til you make it. Blev inbjudna att vara med i Shwayze's nya musikvideo nästa helg! Och så träffade vi några killar som skulle låta oss ha deras 5000USD/night svit i Vegas, men vi är ju independent swedish girls så tror vi klarar oss ändå faktiskt ;) Typ alla vi känner ska dit nästa helg, kommer bli så fett! 
 
Efter Drai's drog vi till XIV där det var all white party. Vilken sjuk klubb! Massa dollarsedlar på golvet av någon anledning. Och Nick Hogan var där och ville såå ha Mikaela, men hon dissade honom så han var mest bara sur när vi hälsade och så. Dansade inte ens haha. Förstod han inte att Mikaela var upptagen med annat? Som att spruta en flaska champagne som några köpte in till oss. Det var typ en grej på den klubben att man köpte in flaskor och sprutade, så vi var helt genomblöta av champagne haha. Tara Reid var där också. Men sedan var det en annan blondin som tog hennes plats uppe bredvid DJ båset, ni kan ju gissa vem.... Det var Sidney Samson som spelade och vi blev bjudna på hans efterfest på AV!
 
Så vi drog dit och dansade ännu mer! Sen var det gött för helt plötsligt kom det in en pizza till oss för vi var VIP. Den satt fint efter endast frukost och fest hela dagen från klockan två både am och pm! Jag skulle göra en pizza i natt också men blev för trött så den låg framme i köket när Jarred kom hem. Han tog kort och #fail haha. 
 
IDAG då så ska vi på Jay Leno där Jimmy Eat World och Lil Wayne kommer vara med. Så nu är det upp till bevis för Mikaela om hon kan landa Weezy... En som vi träffade igår SMSade precis och gav oss ett nummer till en som vi ska ringa när vi är där så får vi komma backstage! Ska se om jag kan "tappa" lite visitkort där hehe... Och jag har tappat min röst så nu låter jag och Lil Wayne typ likadana, ska fråga honom om inte jag kan vara hans voicedubbelgångare.
 
På Drai's
 
Kinesisk risglass
 
GARR!
 
Poolpartyt var en Father's Day present till den här pappan som nog var på en annan planet
 
 
XIV
 
 
På AV
 

Hetsa!

Hetsmorgon alltså. Somnade halv sex i natt och vaknade vid 11 och insåg att vi bara hade en och en halvtimma tills vi skulle dra på poolparty, och eftersom det är white tema på XIV efteråt så var vi tvugna att ha vitt. Vilket vi inte hade. (Det vita vi hade var förstört av tranbärsjuice från Supper). Så jag och Mikku sprang ner på Hollywood Blvd för att hitta något, och kom precis tillbaka. Nu börjar hetsen för att bli festklar och dra iväg. Hejsvej!
 
Vi lyckas alltid trycka på 106 istället för 108. Stackars granne.
Men det kanske är han som är skyldig Mika 20 dollar så då är det lugnt. 
 
 
 

Vad har bönor med saken att göra?

Efter att vi blivigt SJUKT försenade så satte vi oss i bilen till downtown, men fastnade i trafiken och Dhia var på chateau marmont, så vi bestämde oss för att åka dit istället! Vi hittade dock inte honom men hittade däremot en regissör (som b la gjort den "shawty like a melody" musikvideon) som precis kommit från flygplatsen och hans skådisvän som såg ut som Dominic Monaghan som spelar hobbit i Sagan om ringen, men det var nog bra att jag inte sa det högt till honom... De ska ordna saker till oss i Vegas nästa helg! Blev bjuden till Paradise Cove imorgon men vi har ju planerat poolparty på Drais Hollywood och sen XIV (Parya som rättar mina romerska siffror tillägger: "som är typ det festaste utestället" hahah) och Greystone. Så vi får se! Och just nu sitter Narcisse och äter middag med Chris Brown. Den här staden är ju sjuk i huvudet. Får se om han har blåmärken imorgon då...
 
"Cool beans".
"Vad har bönor med saken att göra?"

Nu sitter vi och funderar på om vi ska ta en runda till på stan! Godnatt på er som ska sova!
 
Vi bröt mot alla regler och tog jeans
 
Fast i trafiken
 
 
 

Saturday Sun

Alltså, har någon tappat grillkryddan på mitt tangentbord eller? Om ni vill veta hur det gick på provinspelningen så fick Mika rollen så nu är hon stor stjärna här och kommer aldrig mer komma hem. Alltid lika kul att läsa blogginlägg dagen efter. Om vi ska återgå till verkligheten, så lyckades vi (otroligt nog) ta oss upp imorse för att åka till Beverly Hills där Mika skulle göra sin ombre hos Rita på Giuseppe Franco. Hela lägenheten var full av bakisar så var rätt skönt att komma iväg. Och Mikas hår blev så sjukt fint! Kan inte sluta titta på det haha! När hon satt där inne kom Janice Dickinson och Arnold Schwarzenegger in! Och efter att vi hämtat henne och ätit lunch på en restaurang i Beverly Hills så såg vi Biebers bil på Rodreo Drive. Och så överraskade jag mig själv igen genom att kunna köra utan GPS!

 

Sedan skulle vi göra våra naglar så gick ner på Hollywood och tog även en efterlängtad Coffee Bean på vägen. Hittade inget nagelställe så ska fråga Rita om något bra ställe istället, och får gömma våra fagra händer ikväll. Vi tappade kollen på tiden lite inne på Forever 21 så vi är några timmar sena med att dra till Downtown på lounge men vi ska försöka komma iväg ändå! 

Idag

 
 
 
Igår
 
 
 
 

Oh my God, how do I get undrunk?!?

"Oh my God, how do I get undrunk?!?!" Så avslutade Mickey gårdagens kväll. Sjukt att vi drack champagne typ hela dagen igår haha. På klubben fick vi Dom Perignon av han från New York som jag träffade. Bra att halva hamnade på mitt ansikte typ haha, inte duktig på att dricka ur champagneglas samtidigt som man dansar på madrass i högklackat. Så man kan säga att jag vaskade lite på kinden haha. För sånt har man ju råd med. EH.
 
Dåligt val att ta av sig skorna på vägen hem.
 
På Supper Club
 

Bitches

 
Så Ikväll drog vi till Supper club i Hollywood. Älskar Tyras kontakter så att vi kunde gå före den 2h långa kön rakt fram.. De hade även bord där inne med gratis dricka. Sen var typ området där de som hade bord i sofftyg, så kändes som att man stod i en soffa med klackar, vilket var väldigt påfrestande.  Men det var kul jue. Träffade en kille från New York och gänget dansade hela kvällen tills det stängde. Nu är lägenheten full av bakisar! Imorgon (om vi kommer upp) så ska Miku till Beverly Hills för provinspelning. Hajsvaj!
 
Cheese and rice - MURICA!
 

The ugly side of LA

Idag var jag och Sara på öppet hus för New York Film Academy på Universal Studios, och man blir ju lite sugen alltså! Helt sjukt att vi hann för var ute i så dålig tid, men eftersom jag är så grym på att köra bil så hann vi precis. Go känsla att kunna köra utan GPS sen för att hämta tjejerna på The Standard. 
 
Efter det åkte vi på poolparty i Hollywood Hills i en sjuk 3 miljoner dollar villa. Spelade lite biljard och solade och drack champagne. Inte helt fel, förutom att en kille där var jättekonstig (därför jag inte badade för kände inte för att visa mig i bikini för honom). Han började räkna 100 dollar sedlar framför oss och fattade inte våra dissar när vi tyckte han var astöntig. Även hans kompis (han som ägde huset) dissade tillbaka när han typ "jag har bilder med Paris Hilton" och han typ "åh men wow, jag ska skriva över hela huset på dig nu bara för det, shit vad coolt". Han fyllefriade till mig och typ "jag köper ett sånt här hus till dig, jag ger dig allt du vill ha". Jaja, lilla gubben. 
 
Även upptäckt att våran bil är tillräckligt stor för att smuggla miniroteter. 
 
Nu ska vi äta mac&cheese och sen ut! Ingen vila, ingen rast! 
 
NYFA
 
I hillsen
 
Mika och kemikalier
 
Igår på The Standard
 
Jag kan inte sluta skratta åt den här bilden, alla är fel. Igår på Rosevelt.
 

Rosevelt

Efter att vi kommit hem från The Standard så började vi göra oss iordning, vilket alltid tar längre tid än vad man tror. Vår gamla ”kompis” från CSULB hade kommit till Hollywood för att träffa oss och satt på en parkering i typ tre timmar och väntade på oss. Vi fick lite ryck för ingen hade bett honom att komma men men. Åkte till Gyu Kaku där man grillar egen mat och var typ sista gästerna innan det stängde.

 

Sedan hade gänget bestämt sig för att dra på poolparty på Rosevelt så drog dit istället. Var hur mysigt som helst. Saras vän Narcisse hade ordnat både rum och bord där så det var finfint! Träffade massa trevligt folk, bland annat en regissör som jag sneakade mitt kort till! Efteråt drog vi till Lure men det stängde tyvärr ganska snart efter att vi kom dit så istället drog vi på efterfest hos några vänner i Hollywood Hills. Sådana efterfester finns liksom inte hemma i Sverige med vakter utanför lägenheten och sånt. Massa trevligt folk och nu är det dags att ladda om batterierna!

 

Grillar eget på Gyu Kaku

 

En snubbe på Rosevelt som såg precis ut som han agenten i Californication

 

 


Sunset Sun

Imorse hikade vi upp för Runyon Canyon och sen var vi på The Standard och chillade i poolen och åt god räkceasarsallad och mango mojitos. Nu ska vi ut och äta och sedan på Greystone redan idag för Saras kompis har ordnat bord! Ska bli så fett! Men hinner inte skriva mer idag så ni får hålla tillgodo med bilderna. Kul att Jarred är ledig nu så vi kan hänga lite med honom! Och gött att solen ville hänga med oss också! 
 
Nu sitter Jarred och har högläsning ur min bok där han skrev för 3 år sedan. Inte hört Mika skratta så här på ett tag alltså. Kul att han kallade mig amazing och sig själv för wonderful. Haha. 
 
Runyon Canyon
 
The Standard på Sunset
 
Stackars Jarreds rum!
 
 

No homo

 
Klockan är lite över 8 och Jarred kom precis hem från jobbet. 
Här passar han på att klippa Mickeys hår så han kan vara stilig när vi ska ut ikväll! No homo!
Men först ska vi hika upp Runyon Canyon :) Men allra först ska vi försöka ordna min dumma telefon!

Stalkers

Det här med stalkers alltså. Folk håller verkligen koll på oss! Massa randomfolk som jag inte träffat sen 2007 som hör av sig och vill träffas för att de ser att jag är här haha.
Även folk som jobbar inom klubbarna som vi träffade sist hör av sig och typ "ni är ju här! hör av er om ni vill ut!"
På söndag ska vi förhoppninsvis till Greystone tack vare Saras sjuka kontakter. SÅ PEPPAD!
 
"Greystone, twenty bottles that's on me"
 

Venice Beach

Efter frukosten åkte vi mot Venice Beach. Först stannade vi till i Beverly Hills där Paryas kompis kusin jobbar som frisör. Mikku skulle kolla vad extensions kostar (6000) och att göra en ny hombre, som hon nog gör i helgen :) Såg även en hobo som Mika tyckte var snygg, men då skulle man vara tvungen att vaccinera honom först och det orkade vi inte, så han fick fortsätta boxas med staketet istället. Fikade på ett riktigt local ställe som var jättefint. Jag fick vänta typ 5 min på sojamjölken så vi fick en påse chokladmuffins gratis, woho. Satt en snygg iranier bredvid oss fast ingen vågade flörta så fick låta han gå. You win some, you lose some... Var bara folk i kostymer överallt, vilket fick Mika att längta efter en rik man. Gnista hit och gnista dit... 
 
Sen åkte vi då äntligen mot Venice där vi skulle möta Allison men min telefon har ryck så vi fick aldrig tag i varandra och vi känner oss så dumma för hon väntade i flera timmar. Har köpt en ny telefon nu men den funkar ju inte heller (?!?!?!??!!?) så Jarred ska försöka hjälpa mig imorgon bitti. 

I underbara Venice tog vi först en massa posebilder för att vi är tillräckligt coola för att hålla på så. Sedan hängde vi vid skateparken där våra närvaro inte gick obemärkt förbi. Blev även tillfrågade att vara med och göra reklam för något på Instagram, hette typ något med illegal citizen så undrade var sjuttsingen vi gett oss in på. Sen stod vi mest och dregglade över alla snyggisar. Jag köpte två tavlor till mitt nya rum och så köpte vi mini-surfbrädor.
 
På vägen hem stannade vi på älskade Whole Foods och köpte nödvändigheter. Älskade veganmat!!!!! Såg även Alan Tudyk (Steve the Pirate - Dodgeball) i kassan bredvid. GARR! 
 
Nu har Parya skrubbat duschen med smör för hon fick typ tjära på hela fötterna från sina strumpor (?! wtf). Men, smör damer och herrar, smör. Så inte pedantiska Jarred freakar ;) 
 
TJARÅ.
 Frukost på Urth Café med filmprouducenten Dhia 
 
Mika poserar diskret för att vi ska få bild på snyggingen
 
Glada tjejor i Beverly Hills
 
 Köra bil, och avståndet mellan bak- och framsätet...
 
Några b-rudar som tror att dom är något och håller på att försöka snygga sig i
Venice Beach... Töntigt.
 
Älskade skejtparken och snubben som ville att vi skulle vara med på Instagram
 
Parya på stranden. Just det ja, solen - om du läser detta, dyk gärna upp lite mer imorgon!
 
Väggen saknade skriet, men det ordnade vi
 
Steve the Pirate goes GARR!
 
ÄLSKADE VEGANMAT!
(och mina favvo-tuggummi)
 

Urth Café

Precis varit iväg och ätit frukost på Urth Café med Saras kompis Dhia som är film producent. Måste kolla in musikvideon när den släpps på MTV! Väldigt mysigt! Hemma för att byta om och hänga lite med Mickey, och sen ska vi iväg till Venice och träffa Allison!
 
 

"Where is my pinky toe nail?!"

Imorse gav vi våra presenter till Jarred och fick förklara vad alla olika sorters lösgodis var. Sedan drog vi till Santa Monica och shoppade lite. Utanför affären kom det fram en trevlig ung herre som inledde konversationen med "Let me guess. Good girl (jag), bad girl (mikaela)." Vi pratade med han ett tag och lärde honom att Sverige har ett eget språk. Sedan spelade vi Fuck/Marry/Kill. Stod och synade honom länge och väl för att se om han verkade psyko eller hög, men verkade bara vara uppriktigt social så vågade mig fram med kameran sen och filmade lite - det får ni se sen när jag gör vår film! Sen Michael Kors och annat bus. 
 
Det var en pöjk som spelade i Santa Monica som hade mellansnack mellan låtarna, som sa "I'm a student at USC and.... whats up... and Im bla bla bla" haha, han kom av sig lite när jag och mikku gick förbi. 

Men det var molnigt idag så efter att vi varit på Bubba Gump där vi åt oss tjocka(re) och hade en servitör som pratade helt omänskligt fort (men vann Forrest Gump frågesporten!) så åkte vi till Long Beach. Hade en SUPERBRA timing och hamnade mitt i LA-trafiken kl 16. Nöjd chaufför: jag. Men vi överlevde och hälsade på Oakwood och gamla skolan. Sjuk nostalgi!! Sedan höll jag på att svimma av vattenbrist så åkte till Lakewood och hamnade på något vänster på världens äckligaste mex-restaurang. Åt 1dl ris och det var det. Värt 6 dollar, LÄTT. 
 
Nu ska vi sova och imorgon ska vi förmodligen till Venice en heldag! Hoppas att Allison joinar oss och att solen tittar fram. Ska äta frukost på Urth Café med en kille som filmat en musikvideo till The Game. Dags att glömma jantelagen och börja sälja in sig med andra ord! 
 
Ursäkta om det här inlägget sög men jag är så trött och duschade precis i sömnen tror jag.
Ni får desto mer bilder från dagen istället!
 
Spelar Fuck/Marry/Kill
 
Lyx-Parya 
 
Tror Mikaela har snöat in för svart och vit randigt. Skulle kunna bli modell för fängelsekläder!
 
Santa Monica promenad
 
Bilhäng
 
Bubba Gump
 
Håll töngan rätt ä mun!
 
Älskade gamla lägenhet på Oakwood, Seal Beach
 
Hälsade på skolan som var helt öde
 
Damn right
 
Det var så mycket man fick ätit av den middagen. Mums. Eller? 
 
Forgive me father, for I've sinned
 
Artsy Fartsy LA Traffic
 
 

Good morning world

 
Klockan är halv sju på morgonen här dvs halv fyra på eftermiddagen hemma, och jag är vaken. Kan säkert somna om ifall jag försöker men chillar lite på det. Har aldrig haft problem med jetlag och tycker det har gått bra hittills denna gången med, så hoppas att det går fint ikväll och så :) 
 
Idag ska vi förmodligen till Santa Monica och Venice Beach: sola, shoppa, Bubba Gump, piren, Santa Monica College, fika med Jenny, och så hoppas jag att jag får massa schyssta bilder eftersom Venice är mitt favvo :)
 
Så nu hade jag väl tänkt sova lite till innan JayJay kommer hem från jobbet 08. 
 
Ha en fin dag hemma !
 
Lite från igår kväll. Börjar övrigt få lite ångest för att det är svårt att vilja fota hela resan utan att känna sig så turist-ig. Ska se om jag kommer på en lösning till detta otroliga problem.
 
Shyrre att ni lämnat lite space till mig. Jag chillar lite på det så länge bara.
 
Gammalt fyllekäkhak
 
Ja, jag vet inte. Jag gillar skyltar. Sjuk kvinna. 
Fast tycker Parya är lite sjuk. Hon säger CPhora (ceeeeephora), till Sephora.
Inte ok Parya, inte ok. 
Ja
 
Lilla stolen
 

Hollywood Bound

Efter mycket om och men kom vi alltså ÄNTLIGEN fram till Jarreds lya i Hollywood! 
Första parkeringsförsöket med bilen gick väl SÅDÄR och tänk då att snubben på Alamo försökte pracka på oss en ännu större bil! Nä, någon måtta får det vara. 

Vi mötte Jarred och gick upp på taket. Bilden kan verkligen inte på långa vägar fånga hur sjukt vackert det är att se LA skyline där på kvällen! Hoppas att det blir grill och skål där imorgon kväll, för idag var vi bara för trötta och drog ner till Hollywood Blvd (en gata ner) och åt på California Pizza Kitchen istället. Det var gött och vi fick gratis förrätt för vi fick vänta typ 5 minuter innan de tog våran beställning och sånt går inte för sig i USA förstår ni. Men vi var typ inte hungriga men åt lite fish tacos iallafall för det var som sagt gött. Fick flashbacks från festkvällar längs gatan, pizzafyllehaket osv. Gick runt med en konstig känsla av att känna mig som turist fast samtidigt hemma. Såg vår första galning, då vet man att man kommit rätt! Shoppade lite nödvändigheter på vägen hem och nu ska vi alltså försöka oss på det där med att sova. Tycker vi har varit sjukt duktigt som hållt oss vakna! Jag har nu varit vaken i 28h om man bortser från en knapp timma som jag sov på planet. Kommer sova som en liten bäbis i Jarreds säng alltså! Resten av tjejorna sover på golvet och trots att herrn försökte sig på en fuling innan jag åkte ner så kom jag ju på att det är såpass smidigt att jag hinner gå upp innan han kommer hem från nattskiftet, så det löste ju sig smidigt det där ändå! Han har ordnat så fint och parkerat flera kvarter bort bara för att vi skulle få hans parkeringsplats.
Nästan lika serviceminded som på California Pizza Kitchen alltså! Hö. 
 
Godnatt för sjuttsingen, jag måste sova. 
 
Lite från dagen som gått!
 
I Frankfurt, redo för nästa etapp på 11h 30 min
 
Pirret när vi går ner för landning. Mikaela suckade mest när jag och Parya peppade, och Mika var dessutom glad att jag inte ska flyga med dem hem eftersom man tydligen inte pallar att jag snackar oavbrutet i 12h. Konstigt.
 
Sara kom och mötte oss med fransmannen Harold. Vi fick en grym gangster-bil.
 
 
Sen fick Mika prova på LA-trafiken.
Bra jobbat. Gick sådär, men tillräckligt bra tydligen för vi lever ju!
 
LA Ink en liten bit bort
 
Utsikten över LA Downtown från taket
 

Inte ok Lufthansa, inte ok

Efter 11h 30min på ett gammalt rangligt, trasigt och skakigt Lufthansa plan utan TV-skärmar (?!?!!?!!?!!) är vi nu ÄNTLIGEN framme!

Parya kom igenom tullen fint men däremot plockade de Mika. Alltså, jag vet att hon ser ut som en terrorist på sitt passfoto, men det är ju den iranska bruden som är hotet!

Trots våran uppenbara panik när vi insåg att vi skulle behöva klara oss genom resan utan hjälp från teknologins underhållning, flöt resan på hyfsat bra, förutom Mikkus gnällande om ovan servicebrist. Resan innehöll bland annat en hatiskt flygvärdinna som Mika ville slå med sin planka a.k.a glutenfritt bröd, USAs volleybollag där deras förmodligen snyggaste spelare satt framför oss (där även ett par som hånglade konstant satt), spontanare med ost och vin, kletig vit dressing som såg ut som något annat, och en troligt tysk efterrätt som refererades till som Ceke de Deutchland, spela maraccas med salt och peppar, bland annat!
Kändes också som att vi fick med oss en liten piece of home, eftersom det aldrig blev mörkt, eftersom vi flög "med" solen. Sömnen hälsar tack så mycket. NOT.

Men, the important message, res aldrig med Lufthansa till USA. Inte ok Lufthansa, inte ok. Jävla tyskar. Och vi vet att vi är queens of i-landsproblem, thank you very much!

Kort utdrag av allmänt flum:
"Rider du?"
"Ja!"
"På häst?"
"Nääää..."

"Svart te? Är det kaffe då eller?"

"Våldtagen av en Rosbacher 0,2L"

Så nu väntar jag på Mika och Parya hämtar bilen. Sen ska vi hem till Jarred och skåla i champagne och sitta på taket med LA Skyline framför oss! (Om vi överlever bilresan dit vill säga...Ögen på vägen Mika! Om hon blir insläppt i landet någon gång!!)

I KNEW YOU'D BE BACK, L.A NEVER LETS ANYONE GO

 


Frankfurt

Nu är första etappen avklarad och vi hetsar i oss svindyr frukt och sallad i Glutenland! Nu väntar 11h 30min! SWEEEEET.


Lola Stars and Stripes

 Lola Stars and Stripes
kan vara bästa låttiteln ever. hetsa sista packningen nu då!
 

Tell the world I'm coming home

A tornado flew around my room before you came, excuse the mess it made it usually doesn't... ÄH! Who am I kidding! Det brukar bli stökigt där jag är, men nu har jag faktiskt en bra ursäkt! Här packas det för fulla muggar!
Imorgon bitti får vi åka HEM!
 
Igår gick jag och la mig 04, och vaknade strax för 08. Kan ju inte sova! ÅH PEPP! Först åker vi till till Los Angeles där vi bor hos Jarred, med en midsommarhelg i Vegas och förmodligen en liten tripp till San Francisco (man får ju offra sig för Mikku som aldrig varit där... suck liksom!) och sedan en och en halv vecka i Phoenix, innan jag åker tillbaka till Los Angeles några dagar till! Jag stannar i drygt en månad och de andra tjejerna i drygt två veckor (tills jag åker till PHX). Jag tänkte att jag skulle försöka blogga lite när vi är borta, för annars kommer jag inte komma ihåg ett skit som vi gjorde om några år (veckor), ni kan ju mitt minne... 
Vi får se hur det går med det men kika gärna in! Nu ska jag fortsätta med det omöjliga med att få med mig allt jag vill ha med för en månad på 23kg minus avsatt kilo för shopping. Kan bli intressant det här!
 

RSS 2.0