2010.01.24



And now, back to carhunting!!
xoxo
lolah

Värsta stormen på 10 år

Hej på er.
Ja som sagt, här är det ganska galet som sagt.
Igår när vi skulle hem från skolan så började det regna. helt genomblöt. kunde hälla ut vatten ur mina skor. vi kommer hem, sätter på TV som börjar tjuga och ett rött varningsmeddelande kommer upp TORNADO VARNING LONG BEACH.
vi får panik och går ner till lobbyn där vi sitter ityp 2h. alla amerikaner kollar på oss som om vi är dumma i huvudet haha. dom reagerar på regnet, vi reagerar på tornadon.

idag var vi i skolan. betala och så. skulle välja klasser idag kl halv fem, men skolan evakuerades klockan 3 pga stormen som kom in. gaaaalet.  nu är vi hemma igen och det regnar som sjutton. blev genomblöt igen. hittade ett rosa paraply i bokhandeln så räddade kläderna lite mer idag, dock inte skorna.
imorgon blir vi också hemma, Satoko sa att vi inte får gå ut imorgon. så vi har inte valt klasser, vi får inte datahjälp imorgon... vet inte riktigt hur vi ska hinna med allt...

hoppas att det inte kommer tornado idag med. då blir det jobbigt och panik och rädsla igen.

ska bjuda upp tjejerna från bottenvåningen till vår lägenhet när det börjar läcka in. i skolan ligger det sandsäckar framför alla dörrar..

bilder kommer.

xoxo
lolah

Storm



will be back w more info

xoxo
lolah

California baby

Idag började vi dagen med att gymma, vi är så duktiga så!
Vi har även diskat OCH städat OCH tvättat! DEN DU MAMMA!

Tog bussen ner till stan och köpte telefon, äääääääääääälskar den!!


100116



Vi har VÄRLDENS finaste lägenhet!! Bilder kommer så fort vi har packat upp!
Vi bor på 3dje våningen, hörnlägenhet, utsikt mot hamnen, kvällssol.
kunde inte varit bättre <33<3

Cheers for Lolah

Igår kväll hade vi fest hemma hos Kasper med Keeley Cristy Wyatt Timmy Ana Shane Ashely Briana och Josh.
Sjukt trevligt! :) Bilder nedan är från bowling, festen igår och ett urgulligt kort på Kohnor.

Imorgon bär det av till Cali!

Puss


Owl city



MY NEW FAVORITE SONG <33<33<3<3

-




Hell yeah! Jag träffade burken!!

Only in America



LIKE I SAID, ONLY IN AMERICA

Good morning, Arizona

God morgon på er!
Anledningen till att jag inte skrivit på så länge är att jag inte kunnat ladda upp mina bilder av någon anledning, men nu funkade det äntligen :)
Under veckan har jag hittills varit i Wyatts stuga i Pine/Strawberry, hälsat på Keeley, bowlat, bowlat lite till, varit hos Timmy, hälsat på min värdfamilj och varit med dom i kyrkan, och igår var vi på Mill Ave. Älskade ställe.

Idag ska jag träffa Chris, han kommer och hämtar mig vid lunchtid. Just nu är klockan halv 11 och jag har duschat. Väntar på att Kasper ska vakna, vilket kan ta en stund eftersom han har sovit 3h de senaste 48h, och att vi gick och la oss typ 5 i morse.

Jag ska även försöka stanna förbi Mr Hermanski imorgon, hoppas jag catchar honom innan han springer ut.

Kika igenom bilderna nedan (mest från Wyatts stuga) and share your thoughts. Ska lista ut hur man publicerar videoklipp (någon som vet?) så kan ni få se hur duktig Lolah är med pistolen.

Live and let live,
Lolah


Only in America

http://www.youtube.com/watch?v=pc9gcKjvzkE


http://www.youtube.com/watch?v=Zr9EKJatJvA

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATCH :D

Welcome home, Lolah

HEJ FRÅN PHOENIX!
Nu har jag varit här i en och en halv dag, jetlaggen vill inte lägga sig än riktigt, men det är chill. Klockan är 8 och kasper sover. Jag är prooduktiv och har duschat och funderar på en banan.
Mikaela berättade för mig att det kommit massa snö hemma. Skit vad det känns avlägset, här är det 24 grader och sol! Palmer baby.
Ikväll ska vi åka till Wyatts stuga uppe vd Payson. Ungefär 2 timmar härifrån. Ska stanna där i 2 dagar :) SKA BLI SÅ KUL!! Det blir jag, kasper, wyatt, cristy, anna och shane. Bästaste folket. <3 Ska även försöka träffa Mr Chris Beck under dagen :)

Kaspers lägenhet är verkligen jättefin! Bilderna nedan gör den inte riktigt till rättvisa. Sen får ni lägga till ljus och röda rosor på golvet så får ni bilden av hur det såg ut när jag kom hit. :)

Igår var vi och hälsade på Kaspers farmor, SÅ SÖT! Älskar hur hon säger phone, pån. :D Hon försökte locka med mig till Fillipinerna i sommar till hennes guldbröllop, men tror inte jag kan det :( Tyvärr. Pinsamt värre, när vi var där kom Kaspers pappa och skulle ta ner alla juldekorationerna utanför, så han stod typ vid vårt fönster hela tiden. akwwaaaard. xD

Igår kväll var vi på en jättefin sushirestaurang med Anna, Shane, Devin och Faye. Trevligt, trevligt :D

Jag har det helt underbart, och är så lycklig.


Peace out,
Lolah










jag





RSS 2.0