Torsdagskväll hos oss innan fest


News


Tsunami effects



Vattnet i Long Beach hamn är typ borta!
Vattnet i vår kanal utanför har gått ner med typ 2 meter.
Long Beach ska tydligen vara en av de värst drabbade i Californinen,
men dom vet inte än om det blir några vågor, eller mest starka strömmar
och hög vattennivå.

Båtarna på andra sidan gatan ser vi typ bara masterna på,
för dom ligger nästan på bottnen.


The earth is saying "STOP"



Herregud. Jordbävning i Chile, 8.8. Tsunami varning för Hawaii, västkusten, alaska, australien, japan...
1/4 av jordens landmassa.
Om den kommer ska den komma någongång efter 16.00.
Vi vet inte riktigt vad vi ska göra.. Kollar nyheterna och håller utkik för instruktioner.
Översvämningsvarningar dessutom, det regnar som sjutton.

People of Chile in our minds

Tänkte att bilden kunde balansera lite så att allt inte blev så ledsamt...

Busigt



Haha!
Man ska alltid komma ihåg att logga ur Facebook när Jojo är i närheten!


Misslyckad filmkväll



Igår skulle vi på bio i downtown, med alma patrik felix marcus andreas per och oscar. blev lite misslyckat dock eftersom vissa inte kan kommunicera ordentligt, haha. grabbarna var på en bio på pine avenue, vilket vi var med på, bara det att det var olika biografer fast på samma gata... lite segt :( men vi har bestämt att se The Crazies tillsammans. :)
ikväll blir det hockey.





Monday at campus

Tur på campus. Ni får ursäkta konversationen.


Videostund


No place like the beach

What it means to live ON the beach


This is what we say, Party everyday



Igår var vi ute på V2o nere i Downtown, sjuuuuuuuukt kul!!!!!! Kön var en MIL men eftersom vi är snygga svenskar så var det en kille som jobbade där som gjorde att vi fick gå före hehe. 
var jättetrevligt att vara ute och dansa med killarna. jag och andreas ägde dansgolvet, i must say.
oskar var en klippa som försvarade oss mot läskiga typer. dock blev en sur när alla vi tre dansade på oskar, så han gick fram och sa till oskar att "he should stay the fuck away". hahah.

förfesten ägde rum på Murphys, en irländsk bar på 2nd street. Men jag, mika och jojo var tvugna att gå därifrån kl 10 eftersom vi inte är 21. Då ringde vi taxi chris och gav oss till klubben.
Kvällens bästa: RYAN SHECKLER VAR DÄR! mika gav honom sina beads!

När dom stängde klockan 2 så tog vi taxi chris hem igen (den snubben är en klippa, är underbart att ha sin egen taxichafför!) till grabbarna. när jag, mika, marcus och andreas kom hem (vi var i en taxi) så kommer vi på 3 på natten: "Vaaaaaaaar är Persa????!!!" HAHAHAH! Kommer man på då liksom! Men Per var så nöjd hemma hos Susie fick vi reda på sen.

Mellan halv 3 och halv 5 satt vi och lyssnade på mysmusik och jag och mikkis fick ansiktsmassage av marcus vs andreas innan vi smög till sängarna och däckade. eller ah, jag kan typ inte sova just nu, så jag låg och stirra i taket och lyssnade på alla konstiga ljud andreas gör när han sover. hahaha, och han mobbar MIG för att JAG gör konstiga saker!! ja det må jag säga...

nu idag har jag och mika legat och sovit vid poolen i 3 timmar. :)




The world at our feet

Helg:
Chris var här torsdag - söndag. Underbart kul att se han igen. Vi festade hos grabbarna och åkte till IKEA och hade fest hos oss på lördagen. Sjukt trevligt! Söndagen spelades det volleyboll och kikades på Grammy galan! :D Satt och mös med Professorn och mina små gossar in på småtimmarna.

Måndag: Tennis på morgonen och gick sen till Kelly för att lista ut vilka fler klasser vi ska ta. Gick på en historia klass som jag tror vi ska ta. Ska på en religion klass imorgon som det antaligen också blir. Lätt och kort.
Gick från att skulle ha journalistik, fashion, psykologi och dans till tennis, dans, och 2 fashion till ingen fashion och 2 teater istället till dans, tennis, historia och religion. hahaha! ingen ordning alls!
schemat ser nu ut såhär

MoWe: Tennis 10-1050. Religion 11-1215. Historia 1230-1345
Tu: Dans 11-1240. Women studies 16-1845
Th: Dans 11-1240
Fre: NADA :)

Gick även på New Moon på skolan igår med Alma. Jojo kunde tyvärr inte följa med för hon hade för mycket läxor. Ska kanske gå idag igen eftersom det var för Jojos skulle vi skulle gå. Grabbarna har dock skola till 2145 så dom kanske hinner se eftertexterna, hahah! Dom ska ge oss skjuts hem iallafall :) Inga bussar som går. (GE MIG EN BIL NU!)

Tisdag:
Idag har vi haft dans på morgonen. Kom hem, åt lite lunch, duschade efter dansen, och ska dra om 10 minuter till women studies. Sen blir det New Moon direkt efteråt, hemma vid halv 11.

Hade bästaste helgen. Planer på en festival i April som skulle vara sjukt kul, se typ Muse och Gorillaz och massa grymma!

Hade varit kul med lite kommentarer!

Pussandlove
Lowlow




RSS 2.0