Första dagen på jobbet!


Wish me luck!


PLEASE WATCH.


Eftersom jag antar att nästan ingen av er orkar kolla på hela filmen Earthlings, så kan ni väl iallafall ge mig 2:50 av erat liv och kolla på trailen? Tack.


Stackars tant...


Igår var jag på Ragtime för att hämta syrrans jeans som inte blivit sålda än. Hittade dessutom världens finaste klänning !!!!! Någon som vill ge mig 1600? Mottages gärna. Iallafall, det var en tant där som funderade på att köpa en jacka som hade "päls" på kragen. Kan meddela att det var ull från ett långhårigt får. Hon stod och dividerade i säkert 10 minuter om hon vågade köpa den, hon var rädd att bli påhoppad av "dom där djurrättsaktivisterna". Butiksbiträde försökte försäkra tanten om att det var ull, och inte päls, men det gick hon inte med på i slutändan ändå.
Slutresultat: bad om att få jackan lite gömd så skulle hon prata med sina vänninor om djurrättsaktivist skrönorna är sanna eller ej.


Hemma hos ICA-Stig


Okej, jag överdriver lite. Jag var utanför hemma hos ICA-Stig. Haha.
Jag och Joakim gick på lååångpromenad igår, och helt plötsligt kommer han med nyheterna om att "ja, här bor ICA-Stig". Jag ville ta kort på hans hus. Det fick jag inte...


Kaos i min värld


Var på intervju hos Rica idag, och det gick jättebra. Har en hos Mexx imorgon med. Precis när jag ställt in mig på att vara hemma, och var glad över det beslutet, så kommer Langley och erbjuder mig en tjänst i Alperna, något jag självklart är väldigt tacksam över! Men jag vet inte hur jag ska resonera och välja. Att jobba på hotell nere i Alperna en säsong är säkert dröm för många, inklusive mig. Åka skidor och umgås med ungdomsgänget som jobbar där. Sjukt bra erfarenhet för framtida utlandsjobb, och utvecklande.
Men... Vad ska man göra när man har världens finaste pojke? Jag vill inte åka ifrån dig. Jag vill inte förlora dig.
Jag blir helt tom inombords bara jag tänker på det...


Födelsedagsfirande och bråk

Fredagskvällen bjöd på lite för mycket dramatik för min smak. Men allt har löst sig nu så lolah er klad hest igen. Spenderade iallafall kvällen hos Sanna med Mikaela och Hanna för att fira Hannas födelsedag. Gick till Yamas och softade lite, träffade gamla klasskamrater och sen kom Joakim och mötte mig så gick vi hem till några som är nyinflyttade i Kungsbacka, tillsammans med Malin, Jonas och Molle. Kvällen blev lång och jobbig, men nu är allt bra igen. Igår var vi hos Ludde och hade livliga politiska diskussioner som vanligt, och kollade på film. Mys! Bilder kommer!

Earthlings


Just nu sitter jag och gråter.
Det här är den viktigaste filmen jag någonsin sett. 
Och tro mig, då har jag sett många filmer om djurs rättigheter.
Se den, snälla.
EARTHLINGS is a feature length documentary about humanity's absolute dependence on animals (for pets, food, clothing, entertainment, and scientific research) but also illustrates our complete disrespect for these so-called "non-human providers." The film is narrated by Academy Award nominee Joaquin Phoenix (GLADIATOR) and features music by the critically acclaimed platinum artist Moby .

Födelsedag!

Nu ska jag åka och fira farfars födelsedag med släkten <3 Ska passa på och vara duktig och rösta på vägen, gör det ni med! Fast inte på SD. Sen hoppas jag på en kväll med Joakim :)


Dags att göra ett val...

"Att vara kompis med invandrare och rösta på SD är som att vara vän med bögar
och rösta på Sarah Palin" - Malini

Kärlek vid sista ögonkastet




Grönsakssex!


Till alla kåtbockar där ute...


Morrn, gutten min!

Kom precis in efter att ha varit ute med YoPomps. Vi tog en omväg, hans förslag faktiskt.
Han tittade på med mig hundögon (logiskt) när vi kom till ett övergångsställe och vägrade gå åt något annat håll än över vägen. So, it must be. Mysig morgonpromenad iallafall när vädret är så fint :)
Idag ska jag mysa med Mika och sen gymmet, bohjaa!
Bidde inget Oslo idag, men lika glad för det är jag men gladast är nog.. räven?

Nämen, något bra från Tyskland!


Engelsk text så alla fattar ;)


Platsglassen! Glassen som aldrig* kladdar!

Igår var jag hos Marran. Vi tog en skogspromenad med David (hahahah internt) och kollade på Tru Blood.
Helt plötsligt skriker jag "PADDA EN JÄVLA PADDA!!!" men Marran trodde att jag jävlades, och sen hittade jag den inte så trodde typ jag hallucinerade eller något! Men den hade gömt sig bakom teven den busen. Största paddan jag någonsin sett!!!!! Helt sjukt. Iallafall, jag avslutade kvällen i Marrans soffa med att läsa Bert's dagbok. Sweeeeeeet!

Dagens Citat

"I have missed more than 9,000 shots in my career. I have lost almost 300 games. On 26 occasions I have been entrusted to take the game winning shot... and I missed. I have failed over and over and over again in my life. And that's precisely why I succeed." - Michael Jordan


Igårkväll

Igår spelade RosannaParken, gud vad duktigt du är gumman! En riktig sångfågel ;)
Vi fick goodiebags från Hollywood med bandana, klistermärken (ska på longboarden?), poggs (eller brickor som Rosanna säger hah) bland annat. :) Var tvungen att ta kort på Joels pogg (ovan) klockren say whaaaat?!
Sen åkte jag till Elin med Joakim och Lowe och kollade på film, men dom agerade pensionärer så vi åkte tillbaka till Joakim redan vid halv 11. Sen vaknade jag och mådde JÄTTEILLA, var tvungen och spy :(
Förstod ingenting?!
Men sen sov jag sött iallafall :) Ikväll blir det casa a la Jonas med Malin och Joakim!
Marran, btw. Din vilda jävel. Bensinstopp och polisstopp på samma kväll? :O

Liseberg


Ingen vila ingen rast här inte! Lyckades komma upp tidigt och åkte hem fort för att åka in till Liseberg med Mikaela, Joel och Viktor. Mika är höjdrädd så vi åkte Slänggungorna, Jukebox, Sagoslottet och Lisebergsbanan istället för mina favvisar Spinrock, Höjdskräcken och Balder ;) Men vi hade så trevligt ändå ! <3
Åkte hem och däckade klockan 6 haha, så blir det när man inte sover på 5 dagar i rad :O


Centralen-häng


Saturday it is!


Åkte till Mika på lördagskvällen på förfest, med Bao och Matteo.
Dit kom även Mackan, Joel, Rosanna och barnen Keinander var självklart redan där :)
Spelade beerpong och hade jättekul. Var egentligen inte på att dra ut eftersom vi hade så kul hemma hos dom, men folket ville på skumparty på Chalmers, så vi åkte in ändå. Efter att ha sprungit mellan 4 olika spårvagnar, slutade det tillslut med att jag och Bao hamnade själva på spårvagnen till Chalmers haha, stod och bankade på dörrarna när vi åkte iväg haha. Kön till Chalmers var iallafall svinlång och folk kom ut med skum upp till öronen, så jag kände inte riktigt för att bli ännu mera sjuk efteråt. Åkte till Charlies istället och sen bar det hemmåt.


Hundträck och dyl...


Igår var jag hos Marran. Vi tittade fotboll och tog en skogspromenad. Det fanns både dvärgar och UFOn i skogen igår kväll kan jag vittna om... Det blev en extra skogspromenad när vi skulle möta Mikaela efter halva vägen i skogen med... Inte det lättaste när det är kolsvart, men se så bra det gick! Fick för oss att vi var hungriga vid 1 och åkte till Kungsbacka. Synd bara att det var 5 grader ute och att vi skulle vänta på bussen som gick hem kvart i 3. TILL SLUT iallafall, sen återstod bara den långa färden bland åkrar och skurkar till Mikaelas boning. Sov som en bebbi hela natten!
Jag och Marran har en ny låt med, Herbman Hustling, det är en redig go reagga låt det! :) Spotify it, vetja!


SALT


Passade på att se SALT hemma hos Mika, velat se den ända sen i maj.
Men blä vilken besvikelse :( alltså, den var helt okej, men jättekort!
Allt händer så fort och så schoff så är det slut?!
Mika kom fram till att antagligen så har dom inte råd att finansiera en längre film,
så dom gör två stycken kortare, och tar intäckterna från den första filmen att göra den andra.
Makes sense, men gjorde ju att filmen sög. :(
Har ni sett den?


Pundaren Skalman


Ja men kom igen, han ser ut att vara high as a satellite.
Detta upptäckte jag och Mika när vi var på jakt efter en leksak att irritera Mackan med.
Fast vi var panka, så Skalman fick tyvärr inte komma hem till oss på rehab.


Malplacerad


Att gå bland åkrar och lador, i trasiga strumpbyxor, stora boots, och kort klänning/tröja,
lyssna på System of a down och Lil Wayne, didnt really mix well?


RSS 2.0