I don't care, I love it

Fredagen började vi på klubben Daylight med poolparty och en ”Margareta” till frukost. Sedan gjorde vi oss iordning och åt middag på Gordon Ramsays restaurang där en morot såg ut som en tumme. Skulle vara kul att få skrika lite på honom och undra vad fan grejen var med tummen liksom.

 

Sedan drog vi till Hakkasan på MGM och träffade J. De hade ett grymt bord nere vid dansgolvet så man var precis framför scenen när Tiesto spelade. Jag och Mika stod och dansade på ett podium och blev filmade för något haha. Och så hade Mika bra utgångsläge för att ha ögonsex med Tiesto. Många slängkyssar åt båda hållen där alltså.
Efter Hakkasan drog vi till Light igen för de hade bord där också, så vi kom dit typ kl 04 när klubben nästan var tom – vilket var asgött! Sara höll på att döda en brud i partybussen också som kastade rosenblad på mig till sitt försvar.

 

Efter Light tog vi limo med massa asians och en blaisan till Encore för efterfest i deras penthouse. Sjukt rum alltså, med massagerum och grejor. Hade inte tackat nej. Bland annat så var direktören för Blizzard där (som typ gör WoW-karaktärerna) och någon filmproducent som snackade om 2015 storfilm de skulle börja planera i januari. Drog hem typ 07 när solen var uppe igen och badade i vår jacuzzi med alldeles för mycket skum så det blev översvämning. Rutinerat.

 

”Clearblue är så jävla bra” tycker Mikaela. Fast Clearblue och Cleareyes är ju inte riktigt samma sak va… 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0