Spontaneous Saturday

Lördagen skulle vi egentligen åka hem, men hamnade visst på Daylight igen med Saras kompis Vick och såg Skrillex. Gryyyym. Träffade två svenska killar och ett jättekonstigt bord från New York. En av de svenska killarna försökte övertala mig att en av dem vid det bordet var Skrillex, but honey I know my Sonny. Sedan åkte vi hem till Vick för att göra oss iordning eftersom vi nu var hemlösa haha. Efter att vi åkt och ätit middag så letade vi efter hans hus igen i typ en timma för det området var som en labyrint, och så var man tvungen att akta alla osynliga barn…

 

Sedan drog vi till XS för vi var uppskrivna på Steve Angellos gästlista så vi fick vara vid borden på scenen, och Avicii hade bordet bredvid.  Och Angello var helt okej. Gud vad roliga saker man skulle kunna sälja till skvallerpressen alltså. Han ville iaf ha med Mika och Sara på sin efterfest och hans manager försökte sig på en liten stöt på mig. Var där med några riktiga idioter dock så vi kände inte för att dra med på efterfesten.

”Men vi drar hem då!”

”Vart då hade du tänkt?”
Haha. Vi festade till soluppgången typ kl 08 och såg helikoptrarna från EDC flyga tillbaka in över staden. Sedan skulle vi hem och sova hos D men först skulle vi hitta vår bil. Lättare sagt än gjort när Wynn och Encore ser likadana ut. Vi letade så sjukt länge hahha. Bilen gjorde kaoz med oss, gömma sig i fel hotell sådär. Sen gick vi alltså till Venetian och däckade på deras soffa. Mika fick sina skor putsade på vägen också haha.


Sen dök L.A-fasoner upp igen. J ville att Mika skulle säga vilken bild som var bäst av 2st han tagit på EDC. Dagen efter upptäckte vi att det var ju för  att bilden är med Paris Hilton men det var det ingen som såg haha så fail på lille J-bubben.

Röwligt.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0